Venčanice

Berta Fashion

02.04.2015.

Berta je vodeći dizajner venčanica u ovoj zemlji, a velika zvezda kad je u pitanju svetsko tržište mode za mlade. Na prepad je osvojila srca svih nas, ali i prestižnu umetničku nagradu u ovoj branši.

 
Letnja kolekcija Berta venčanica za ovu godinu je iznenadila ne samo klijente, već i iskusne veterane u ovoj oblasti, kao i urednike modnih časopisa. Bertine venčanice su one koje se tradicionalno širom sveta nestrpljivo očekuju i svaka njena kolekcija izaziva divljenje. Bertine venčanice se izrađuju od vrhunskih materijala a svaka ima vrhunski nivo završne obrade i jedinstvenosti. Materijale nabavlja širom sveta i ne pristaje na ništa manje od vrhunskog kvaliteta koji se u njenom studiju ručno pretvara u prava umetnička dela.
 

Berta već 17 godina dizajnira najlepše venčanice i zahvaljujući svom talentu i iskustvu na samom je vrhu svetskih dizajnera. Njene radove možete videti na 50 lokacija širom sveta pa savetujemo da ih ne propustite jer za njih važi da su perfektne po pitanju kroja, oblika i siluete.

Venčanice