Organizacija

Medeni mesec iz snova

06.07.2015.

Kada se nakon vašeg predivnog venčanja stiša sva frka i galama, vreme je da vi i vaš partner zastanete, duboko udahnete i dozvolite sebi odmor iz snova koji ćete zauvek pamtiti. Izdvojili smo za vas tri rajske destinacije na kojima ćete uz osmeh na licu provesti prve dane svog braka.

Mauricijus

Za parove koji žele da borave u luksuznim odmaralištima, uživaju u prekrasnim plažama i romantičnim zalascima sunca, Mauricijus je idealno mesto za medeni mesec. Hoteli na ovom ostrvu pružaju posebne pogodnosti za mladence:  smeštaj plaća samo mladoženja ili mlada dobija popust na smeštaj i do 90% od cene, a postoji mogućnost i brojnih popusta za rane rezervacije, besplatna noćenja, upgrade sobe...

Šri Lanka

Kažu da je Šri Lanka malo ostrvo velike magije. Zaljubite se iznova na jednoj od belih peščanih plaža ili uz toplu šoljicu najkvalitetnijeg egzotičnog čaja. Kada je ovo ostrvo u pitanju, ne možete pogrešiti, jer ono nudi sve elemente za savršen medeni mesec.

Malezija

Sa dugogodišnjom reputacijom čarobnog odredišta za parove, Malezija je destinacija u koju ćete ostati dugo zaljubljeni. Najatraktivnija je destinacija za medeni mesec u ovom delu Azije i idealno mesto za opuštanje posle venčanja. Za mladence se priprema pravi odmor iz snova, kao iz čarobne kutije: naći ćete neke od najboljih svetskih plaža, izbor hotela i odmarališta je izuzetan, zabave ima i više nego dovoljno, a netaknute prašume i plantaže čaja nadomak su glavnog grada, Kuala Lumpura.

Organizacija