Organizacija

Jednobojno venčanje

21.05.2015.

Krenimo od cvetnih aranžmana. Buketi mogu biti jarki ili bledi, ali u oba slučaja dobijate zapanjujuće rezultate. 
Monohromatski cvetni dizajn podrazumeva, dakle, upotrebu potpuno istih ili blago različitih nijansi neke boje. 

Kad se radi o modi za deveruše, monohromatski izgled može da stvori divan jedinstveni vibe. Ova grupa devojaka obučenih u belo izgleda tako čisto i elegantno. Njihove haljine, venčići u kosi i buketi se totalno slažu sa mladinom belom bojom stvarajući tako jedan lagani chic izgled čitavog događaja.
Monohromatskim detaljima dodajte malo ekstra teksture i dimenzije vašoj venčanici. 
Upotrebom modnih detalja dodaćete teksturu vašem monohromatskom izgledu. Ne zaboravite da je tekstura najbolji prijatelj ovakvim temama jer im ne dozvoljava da budu suviše jednostavne ili dosadne.  
Ništa nije tako fantastično vizuelno ukusno kao monohromatski dezerti. 
Za mlade koje su više za dezertne stolove umesto tradicionalne svadbene torte, ovo je odličan način da osnovnu boju venčanja prenesu i kroz kolače. Bledo žuto venčanje? Poslužite individualne pudinge od limuna. Otmeno mornarsko venčanje? Koripice sa borovnicama će predivno izgledati na tamnoplavim stolovima.
Zaista je jednostavno napraviti koktel u bojama vašeg venčanja. Šećerni obod na čaši u kojoj služite koktel od kokosa će izgledati savršeno uklopljeno na venčanju sa zimskom temom. Ako ste izabrali roze, obojite i šećer da bi se slagao sa roze margaritama. 

Organizacija