Inspiracija

Inspirativno snimanje iz letećeg balona

04.04.2015.

Ali, kada uz pomoć profesionalaca, dodate tu roze na svaki detalj na venčanju, time ona postaje- spektakularna. Zamislite divna polja, bogate, romantične cvetne detalje i, naravno, leteći balon.

Ovo snimanje je inspirisano veličanstvenošću letećih balona! Oni su istovremeno i veliki i lagani i graciozni. Ovaj divni veliki objekat odlično se slaže sa klasičnim stilom i paletom roze boje.

Možemo da zamislimo ovaj par kako je pobegao iz gradske vreve da bi uživao u poslednjim letnjim danima i pričao o ljubavi. Ceo koncept ovog fotografisanja je vio više izjava ljubavi, te stoga počinje se ručno napisanim ljubavnim pismom. Pismo je, u stvari, Puškinova ljubavna pesma koja je napisana oko 1824. godine i čiji je naziv Priznanje. Ovaj zlatni period ruske istorije je predstavljen divnom kaligrafijom, belim papirom i ručno rađenom kovertom.

Košara balona je u potpunosti ukrašena božurima, baštenskim ružama prljavo roze boje i hortenzijama! Cvetni aranžmani su bogati i stameni kao i sama košara: i mladin bidermajer i centralni ukras na stolu su napravljeni od 6 različitih vrsta ruža i velikog broja raznog divnog cveća.

Stilizovanje ovih budućih supružnika je takođe bilo bitno. Mlada nosi svetlo roze venčanicu sa više slojeva kreatorke Monique Lhuiller. Mladoženja je samo u košulji, raskopčanih rukava i leptir mašne.

Vrhunac snimanja je, svakako, let balonom. Balon se natapa svetlošću zalaska sunca kako se podiže sve više i više.

Scena na obali jezera zaslužuje poseban osvrt. Jezerce sa lokvanjima je odlična pozadina, a dugačke stabljike delfinijuma prave sofisticiranu, a ipak jednostavnu geometriju.

Inspiracija